1603 Views |  Like

Enada At’Nikolla perfume: “PANO” men

 

PANO men

Viti i lançimit:

2017

Idenititi oflaktor:

Agrume, Detare, Drusore

Ndjeshmëri e kokës:

Limon Jeshil, Kamfur

Ndjeshmëri e zemrës:

Eukalipt dhe Nenexhik

Ndjeshmëri e thellë:

Labanum, Patchouli, Cedër

Enada At’Nikolla